Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Rémisztő hírek képes leírás - AIDS.tlap.hu
részletek »

Rémisztő hírek - AIDS.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: aids.tlap.hu » Rémisztő hírek
Keresés
Találatok száma - 8 db
AIDS-es fiú fertőzi a magyar pornósokat

AIDS-es fiú fertőzi a magyar pornósokat

Hamis papírokkal próbál pornófilmben szerepelni egy HIV fertőzött fiatalember - figyelmeztetik egymást egy internetes fórumon a szexipar szereplői. Bár az egészségügyi szűrés rendszere sziklaszilárd, a fiatalember ikertestvére negatív AIDS-leletét használva próbál bejutni forgatásokra. A pozitív eredményt kimutató laborban annyit tehetnek, hogy figyelmeztetnek a veszélyre: a fertőzött adatait személyiségi jogi aggályok miatt nem adhatják ki.

Életben maradhatnak

Életben maradhatnak

Gyógyulás - Egyre közelebb vagyunk ahhoz a bejelentéshez, amelyre két és fél évtizede várunk: megvan az ellenszer, gyógyítható korunk pestise, az AIDS. Azt nem nagyon híresztelték eddig a kutatók, hogy ma már egy HIV-pozitív betegnek mindössze 3000 forintba kerül az életben maradás. Michael Jackson Los Angeles-i temetésének egyik apró, ám annál megdöbbentőbb és jelen írás szempontjából legfontosabb jelenete az volt, hogy Earvin Magic Johnson, egykori amerikai kosárlabdázó, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) egyik legnagyobb irányítója, barcelonai olimpiai bajnok kiállt a pulpitusra és méltatta a popénekest. Ebben még nincs semmi különös, miért ne tehette volna, ám abban - függetlenül az eseménytől -, hogy Magic 1991 óta HIV-pozitív, és szemmel láthatóan jól volt, egyáltalán nem látszott rajta a gyógyíthatatlan kór, már van valamilyen szenzáció.

Gigasztárok utolsó fotói

Gigasztárok utolsó fotói

Íme, a rémisztő betegség 3 leghíresebb áldozata, amint legyengült állapotban farkasszemet néz a halállal. Rock Hudson - Anthony Perkins - Freddie Mercury -, hogy csak a legnagyobbakat említsük. Színész, zenész - emlékük örök.

Egészséges életmód magazin hírek
Mikor kell pótolni a vasat? Nagyon kell figyelni, mert árthatsz is vele
Mikor kell pótolni a vasat? Nagyon kell... Szakértő beszél a vashiány szerteágazó problémájáról. A vashiány igen gyakran előforduló állapot, mely kellemetlen közérzetet és tüneteket okoz, ami az egész életminőséget befolyásolja. Azonban megfelelő terápiával a folytonos fáradtság, a szédülés és a fejfájás megszüntethető. Hogy mi mindenre érdemes figyelni vaspótlás esetén, azt dr. Szélessy...
Itt a tavaszi fáradtság ellen 5 tuti tipp
Itt a tavaszi fáradtság ellen 5 tuti tipp Minden évben nagyon várjuk a tavaszt, végre hosszabbak a nappalok, este már nem...
Az egészséges táplálkozás 12 pontban
Az egészséges táplálkozás 12 pontban Az egészséges táplálkozás témájában is nagyon sok - akár egymással...
Hamis HIV gyógyszerek Afrikában

Hamis HIV gyógyszerek Afrikában

A HIV/AIDS kezelésére használt gyógyszerek hamis verzióinak felbukkanására figyelmeztetik a betegeket az ugandai hatóságok. Bár a szakértők bíznak a helyi gyógyszerellátási rendszer biztonságában, a hamis készítmények a szomszédos országokban már felbukkantak. Figyelmeztetést adott ki az ugandai gyógyszerhatóság, amelyben kéri a betegeket és hozzátartozóikat, körültekintően vásároljanak HIV/AIDS kezelésére alkalmazott gyógyszereket. A hatóságok szerint az Egészségügyi Világszervezet (WHO) munkatársai hamis készítményeket találtak a szomszédos Kenyában, így meg van az esélye annak, hogy a hamisítványt az ugandai piacra is megpróbálják becsempészni a hamisítók.

Igazi férfi nem megy orvoshoz

Igazi férfi nem megy orvoshoz

Az afro-amerikai férfiak veszélyeztetik egészségüket azzal, hogy elkerülik a szűrővizsgálatokat a férfiasságuk védelme érdekében. Úgy hiszik ugyanis, hogy mivel a férfiasság mércéje a szexualitás és a szexuális teljesítmény, egy egészségügyi vizsgálat, például egy HIV/AIDS teszt esetleg gyengének mutathatja őket.

Kiakadtak a pápa kotonos beszédén

Kiakadtak a pápa kotonos beszédén

Az óvszerosztás nem megoldás az AIDS-re, sőt súlyosbítja a problémát - jelentette ki XVI. Benedek pápa. A Vatikán szerint a hit és az önmegtartóztatás állíthatja meg a járványt. XVI. Benedek kijelentése megdöbbentette az AIDS ellen küzdő szervezeteket. Nem alkalmas az AIDS elleni küzdelemre az óvszerek osztogatása - jelentette ki XVI. Benedek pápa útban Afrikába. Szerinte éppen ennek ellenkezője az igaz, az óvszerosztás "súlyosbítja a problémát". A pápa szerint a megoldás a szexuális önmegtartóztatás. A katolikus egyházfő - pápaként először - Kamerunba és Angolába készül, a HIV-vírus terjedéséről a repülőgépen nyilatkozott újságíróknak. "Az AIDS olyan tragédia, amit a pénz egyedül nem képes megoldani, ahogy az óvszerek osztogatása sem. A megoldás a spirituális és erkölcsi megújulás, a szenvedő betegek megsegítése" - fogalmazott XVI. Benedek.

Óvszer nélkül szexelt egy 13 évessel

Óvszer nélkül szexelt egy 13 évessel

Bár jól tudta a 41 esztendős férfi, hogy HIV-vírussal fertőzött, számtalan nővel feküdt le úgy, hogy óvszert sem használt. Többek között egy 13 éves kislánnyal is. A kenyai Kennedy O.-t az egyik korábbi felesége - háromszor nősült - fertőzte meg, s bár 11 éve tudta, hogy magában hordozza a gyilkos kór vírusát, gondolkodás nélkül feküdt le sok-sok nővel. A rendőrségi nyomozás szerint legalább hatukat megfertőzte, ráadásul áldozatai között nemcsak felnőtt nők voltak, hanem egy mindössze 13 esztendős kislány is.

Ők fejlesztették ki az AIDS vírusát?

Ők fejlesztették ki az AIDS vírusát?

A még mindig létező Ku-Klux-Klant ma a világ egyik legveszélyesebb szövetségének tartják. Semmi sem félelmetesebb a szervezett gyűlöletnél. A Ku-Klux-Klan egyike a legtöbbet szidott fajgyűlölő társaságoknak, már létezése is félelemmel tölti el egész Amerikában a kisebbségek képviselőit, illetve azokat is, akik csupán velük ellentétes nézeteket vallanak...A klán felelős az AIDS vírusáért is? Az összeesküvés-elméletek hívei az olyan merész kijelentésektől sem riadnak vissza, mint az, hogy nem más, mint a klán felelős a feketék és zsidók ellen folytatott rasszista háborúért, többek között az Afrikát sújtó apartheidért, emellett fontos szerepet játszott az AIDS vírusának kifejlesztésében és terjesztésében is, a kormányzat fekete ügyekkel foglalkozó hivatalainak oldalán.

Tuti menü